Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Een verstopping in uw riool is vanzelfsprekend erg vervelend, omdat het enerzijds een nare stank met zich meebrengt en het anderzijds onmogelijk wordt om nog gebruik te maken van uw douche, van het toilet of andere op de riolering aangesloten voorzieningen in uw woning. Helaas is het vaak niet mogelijk om de verstopping zelf tegen te gaan, omdat u hiervoor speciale gereedschappen nodig heeft en het doorspuiten van de afvoer onder hoge druk moet gebeuren. Gelukkig kunnen onze loodgieters u helpen bij het riool ontstoppen in Etten-Leur en omgeving! Zo ondervindt u niet lang hinder van de verstopping en zal de stank snel weer uit uw woning verdwijnen.

Nog beter is het vanzelfsprekend om een verstopping te voorkomen, door eens per half jaar onderhoud te laten uitvoeren aan uw riool. Ook hiervoor bent u bij ons van harte welkom! Wij spuiten uw riool graag eens per half jaar door, zodat een beginnende verstopping direct wordt opgelost en lekkages worden voorkomen.

Tips tegen verstoppingen in uw riool

Naast het eens per half jaar door laten spuiten van uw riolering, kunt u zelf ook een aantal tips uitvoeren om verstoppingen tegen te gaan. Gebruik bijvoorbeeld niet meer toiletpapier dan nodig is, gebruik een zeefje in uw gootsteen en laat een kapje over uw regenpijpen plaatsen. Hiermee worden takjes en bladeren tegengehouden en wordt een verstopping voorkomen.

Voor riool ontstoppen in Etten-Leur of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer mogen we u helpen?

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar! Bel: 076-7820995

loodgieter gereedschapskist