Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar 

Heeft u te maken met een cv-ketelstoring? Laat een cv-ketelreparatie in Etten-Leur door onze loodgieters uitvoeren! Met jarenlange ervaring in het uitvoeren van cv-ketelreparaties kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Over het algemeen zijn cv-ketelstoringen nog dezelfde dag voor u op te lossen. Zo zit u nooit lang zonder een werkende verwarming in huis! Zeker op de koude herfst- en winterdagen kan een cv-ketelstoring een grote ergernis vormen. In sommige gevallen kunt u een cv-ketelstoring zelf oplossen. Kijk daarom altijd in de handleiding van uw cv-ketel of u de foutcode op de display van uw cv-ketel kunt vinden.

Een cv-ketelreparatie in Etten-Leur uitvoeren

Bij het uitvoeren van een cv-ketelreparatie in Etten-Leur loopt onze loodgieter uw cv-ketel na op slijtage aan de onderdelen. Vaak is een versleten onderdeel de bron van een dergelijke cv-ketelstoring. Door de kapotte cv-ketelonderdelen te vervangen is de cv-ketelstoring in de meeste gevallen verholpen. Ook zal onze ervaren loodgieter de cv-ketel volledig reinigen aan de binnenzijde, om te voorkomen dat er stof tussen de onderdelen komt te zitten. Door de jaren heen kunnen er grote stofhopen in de cv-ketel ontstaan. Dit stof kan de werking van de cv-ketel ernstig verhinderen.

Onderhoud aan de cv-ketel uitvoeren

Om de kans op een cv-ketelstoring zo klein mogelijk te maken is het uitvoeren van cv-ketelonderhoud erg belangrijk. Onze loodgieters raden woningbezitters aan om dit onderhoud minstens één keer per twee of drie jaar te laten uitvoeren. Bij dit cv-ketelonderhoud voert een loodgieter dezelfde handelingen uit als bij een cv-ketelreparatie in Etten-Leur. Ook nu loopt de loodgieter alle onderdelen na op een beginnende slijtage. Door deze onderdelen tijdig te vervangen is het uitvoeren van een cv-ketelreparatie vaak niet meer nodig. Zo beschikt u tijdens de herfst en winter altijd over een werkende verwarming.

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar! Bel: 076-7820995

cv-ketel reparartie